BIomechanica
Gene Smeets
06/01/2022
0 min
0

Blessurevrij dankzij Functional Patterns

06/01/2022
0 min
0

In deze podcast was Gene Smeets te gast bij Matthijs van de Zelfregie Academy.

'Gene is een van mijn helden. Hij heeft mij geholpen wanneer er andere mensen waren die de deur dicht hielden voor mij. Via Gene heb ik ervaren wat de kracht van biomechanica is. Hoe je beweegt beïnvloedt hoe je denkt EN andersom. Maar hoeveel mensen kunnen problemen oplossen via bewegen? Ik ken er niet veel op Gene na. Dit gesprek is een must voor iedere lichaamswerker, therapeut, coach, fanatiekeling en persoon in pijn (mentaal/fysiek). We spreken o.a. over:

• Functioneel trainen • (Chronische) Blessures en ziekte • Functional Patterns • Natuurwetten in gezondheid • Kwantumbiologie • Voeding en hormonen • De mind • Buitenaards leven • The law of attraction in gezondheid • Man zijn • Vechtsport • The matrix en goals voor het leven

Reacties
Categorieën