Loopanalyse Workshop

Ontdek de oorzaak van je blessures die niemand eerder heeft kunnen vinden. 

Compensaties

Ontdek hoe wij verborgen belemmeringen voor herstel opsporen die je klachten verklaren en blessures in stand houden.

Spierketenen

Jouw spieren horen samen te werken in ketenen. Waar dit niet gebeurt, is waar klachten eerder kunnen ontstaan.

Leefstijl

Ontdek welke verborgen leefstijlfactoren jouw klachten in stand houden.

Wij kijken waar de arts en specialist niet naar kijken

Wij vinden de belemmeringen voor herstel die je niet kan zien op scans, MRI's of testjes op de behandeltafel.

Hoe eerder je erachter komt wat de echte oorzaak van je klacht is, hoe meer tijd, energie en geld dit je bespaart.

Eindeloos naar therapeut gaan en in wachtkamers zitten is voorbij.

Aan het eind van deze workshop zal je gegarandeerd nooit meer hetzelfde naar bewegen kijken en vind je eindelijk een verklaring voor je klachten.

Zij gingen je al voor

Ik kan na 9 jaar eindelijk weer pijnvrij rennen en mijn lichaam gebruiken. Prime Movers richt zich op het complete plaatje. Dat begint bij jouw cel. Leefstijlfactoren, het psyche en dan hun magie, bewegen in de context van mens. Ik ben geen enkel andere 'specialist' op mijn pad tegen gekomen die zo logisch zaken uitlegt, helder maakt en rationaliseert in de context van de mens. Prime Movers gaat veel verder dan fysiotherapie. Ik verwijs mijn al volgers en clienten door voor klachten in hun bewegen naar Prime Movers. Twijfel je, doe in ieder geval een loopanalyse. Dan begrijp je deze tekst waarschijnlijk beter.
Toppers!

Matthijs van Doesburg - Zelfregie Academy

Na jaren van vele fysiotherapeuten, chiropractors, podo-therapeuten, artsen in het ziekenhuis en 15 paar steunzolen, kwam ik maar niet van mijn voet klachten af.
Je moet er maar mee leren leven is wat ik steeds te horen kreeg. Tot ik bij Prime Movers terecht kwam, vanaf het eerste moment voelde ik me serieus genomen. Na een loopband analyse zag hij wat andere niet zagen. Hij keek naar het totaal plaatje. Hij kon me niet beloven dat hij alles kon oplossen, maar verlichting zou het zeker brengen. Maar het heeft me alles gebracht waar ik op hoopte.
Na jaren van tobben ben ik zo goed als klachten vrij. Het is een investering, maar een investering in je gezondheid is de beste die je kan maken. Prime Movers bedankt, ga zo door 👍

Jasper Heijster - Ademcoach
Ik ben super goed geholpen en heb veel bruikbare inzichten gekregen. Binnen een paar weken volledig van mijn rug en knieklachten af. Deze trainingsmethodiek is heel anders dan reguliere fysiotherapie. Maar ik heb ervaren dat deze manier van bewegen heel efficiënt en duurzaam is. Ik ben zelf zo enthousiast dat ik heb besloten zelf de opleiding te gaan doen.

Bas Nivard - Fysiotherapeut

Doe de analyse


En ontdek de oorzaak van je blessures die niemand eerder heeft kunnen vinden. 


Dit wil ik!

Vraag en Antwoord

De workshop is dynamisch ingericht. Er is genoeg ruimte voor verdiepende vragen en discussie. 

Live voorbeelden

Je komt niet alleen maar consumeren. We nemen van elkaar loopanalyses af zodat je real time oefent en leert van de analyses van je mede deelnemers

Op deze dag kan je starten

Loopanalyse Workshop - Zaterdag 27 juli 09:00u - 11:30u

Ontdek de oorzaak van je blessures die niemand eerder heeft kunnen vinden. 

Komt de workshop datum niet uit?

Neem contact met ons op voor een oplossing op maat.

Ontdek de sprekers van deze workshop

Gene & Len

Met veel passie en enthousiasme nemen fysiotherapeuten en Functional Patterns practitioners Gene & Len je mee in de wereld van biomechanica. Vanuit hun praktijk in Houten helpen zij voornamelijk mensen met complexe chronische klachten.

Door voorbeelden te gebruiken van topatleten en jager-verzamelaar culturen maken zij robuuste gezondheid en efficiënte beweegpatronen logisch en begrijpbaar.

Volgens deze specialisten is biomechanica het meest onderschatte onderwerp in de gezondheid. Na deze cursus zal je nooit meer hetzelfde kijken naar bewegen en bespaar jij jezelf of je cliënten onnodig veel scans, testen, eindeloze oefeningen en operaties.

Tot snel!