In 16 weken een pijnvrij lijf, verbeterd postuur en meer energie. 

Elimineer de meest hardnekkige chronische pijnklachten, waaronder hernia's, knieproblemen, scolioses, bekkenklachten en veel meer.

De nieuwe standaard in het behandelen van chronische klachten

Binnen 30 minuten achter de ware oorzaak. 

Geplaagd door blessures zonder einde? Onze unieke loopanalyse identificeert de ware oorzaak, kijkend voorbij de symptomen.

Garandeert verlichting binnen 16 weken

Als jij toewijd, laten we je niet falen. Door nauw samen te werken en gebruik te maken van de meest geavanceerde trainingstechnieken, verzekeren wij een doorbraak uit je klachten.

500+ tevreden klanten

We hebben ruim 500 klanten geholpen om met precisie hun lijf permanent te veranderen en de grootste compensatiepatronen te verbeteren.

Eén op de 3 tot 5 mensen in Nederland lijdt aan chronische pijn. Dat zijn meer dan 3,2 miljoen mensen.


Dit is een teken dat de traditionele medische benaderingen vaak tekortschieten. Veel van deze behandelingen richten zich op het maskeren van symptomen zonder de onderliggende oorzaken aan te pakken. 


Wij geloven dat er  een fundamenteel andere aanpak nodig is, een die teruggaat naar onze evolutionaire blauwdruk van bewegen.


 Vissen zijn geëvolueerd om te zwemmen, vogels om te vliegen, en mensen om te staan, lopen, hardlopen en gooien. Net zoals een vis perfect is aangepast aan het water, is het menselijk lichaam geoptimaliseerd voor deze bewegingspatronen. Echter, het moderne leven heeft ons vervreemd van deze essentiële beweegpatronen, wat resulteert in chronische pijn en blessures.


Deze beweegpatronen waren cruciaal voor onze voorouders om te jagen en aan roofdieren te ontsnappen, en vandaag de dag vormen ze de kern van onze aanpak voor het behandelen van chronische pijnklachten


Door ons te richten op deze fundamentele patronen kunnen we diepgewortelde dysfuncties in het lichaam identificeren die vaak over het hoofd worden gezien door de meeste lichamelijke onderzoeken, echo's en MRI scans.


Hierdoor kunnen we de onderliggende oorzaken van klachten zoals hernia's, scolioses, en knieproblemen binnen 16 weken aanpakken. 


Dit doen we door een combinatie van een zorgvuldige loopanalyse en gepersonaliseerde functionele trainingsregimes die specifiek zijn ontworpen om deze dysfuncties te corrigeren. Door het versterken van de juiste spieren en het verbeteren van de algehele bewegingsvrijheid, helpen we het lichaam zich aan te passen aan gezondere patronen die de structurele integriteit ondersteunen, weefseldoorstroming stimuleren en pijn verminderen.


Onze unieke aanpak, die terugkeert naar onze evolutionaire basis en het lichaam als één samenhangend systeem beschouwt, resulteert in meer drukverdeling en minder piekbelasting. Precies wat je gewrichten en bindweefsel nodig hebben om uit chronische pijn te komen."Na zeven jaar van hernia en piriformis syndroom, talrijke behandelingen, en 2 onsuccesvolle rugoperaties, kon ik nog geen 50 meter lopen zonder pijn. Vijf maanden bij Movmed hebben mij eindelijk pijnvrij gemaakt." - Henk

Van 7 jaar herniaklachten naar bijna pijnvrij in 16 weken

Na jaren worstelen met schouderklachten in    16 weken pijnvrij

Inmiddels hebben we 300+ gelukkige en pijnvrije clienten, zoals zij:

Ik kan na 9 jaar eindelijk weer pijnvrij rennen en mijn lichaam gebruiken. Movmed richt zich op het complete plaatje. Dat begint bij jouw cel. Leefstijlfactoren, het psyche en dan hun magie, bewegen in de context van mens. Ik ben geen enkel andere 'specialist' op mijn pad tegen gekomen die zo logisch zaken uitlegt, helder maakt en rationaliseert in de context van de mens. Movmed gaat veel verder dan fysiotherapie. Ik verwijs mijn al volgers en clienten door voor klachten in hun bewegen naar Movmed. Twijfel je, doe in ieder geval een loopanalyse. Dan begrijp je deze tekst waarschijnlijk beter.

Matthijs van Doesburg -
Na een periode van 7 jaar pijn ben ik op 11 juli 2023 bij Gene van Movmed terecht gekomen. Ben in 2018 geopereerd aan een hernia maar dat hielp niets en daarna veel hulpverleners gehad zoals fysiotherapeut, osteopaat, kinesist, ayocare in Halsteren. Als laatste in april 2023 een kanaalstenose operatie in mijn rug en ook dit zonder resultaat. Ik was niet in staat om 50 meter zonder pijn te lopen en kon geen 4 minuten blijven staan , als ik ging douchen moest ik op mijn hurken zitten. Grootste deel van de dag lag ik op de bank. Na 5 maanden bij Gene kan ik nu zeggen dat ik pijnvrij ben vwb mijn zenuwpijnen. Dit had ik 5 maanden geleden alleen maar kunnen dromen.
Henk Koekkoek
Ik kwam bij Gene terecht met meerdere blessures. Een tennis elleboog rechts een golf elleboog links een scoliose en daarbij had ik ook last van m’n rug rechter kant van m’n heup en knie.
Toen ik bij hem binnenkwam was ik 1,5 jaar hieraan al geblesseerd en was ik niet eens meer in staat om iemand comfortabel een hand te geven.
Hiervoor was ik al langs geweest bij verschillende fysio therapeuten, osteopaten, een chiropractor en een sportarts. Niks hielp.
We zijn nu een half jaar verder sinds ik voor het eerst bij Gene binnen liep en ik ben op dit moment 95% herstelt. Mijn scoliose is weg, m’n armen zijn heel soms nog gevoelig en ik heb verder nergens meer last van.
Quinten De jeu

 Missie: Moving nature back into culture. Robuuste gezondheid bereikbaar en begrijpbaar maken. Samen helpen we chronische pijn de wereld uit door mensen hun evolutionaire beweegpatronen terug te geven.

Met deze 5 stappen krijgen we jou

weer pijnvrij

1. Gratis kennismaking

Plan een gratis Zoom call bij ons in zodat wij goed kunnen inschatten waar je tegenaan loopt en hoe wij jou kunnen helpen.

2. Loopanalyse 

Middels onze unieke houding -en loopanalyse brengen wij belemmeringen voor herstel in kaart die andere therapeuten gemist hebben. Hierna volgt een plan op maat dat gericht is op het elimineren van jouw compensatiepatronen.

3. Coachingstraject

De informatie uit de analyse bepaalt welk type traject het beste bij jouw context past. Al onze trajecten duren minimaal 3 maanden en bestaan uit een combinatie van functionele personal training, huiswerkbegeleiding en leefstijlcoaching.

4. Afronding

Wij stoppen pas met behandelen als wij tevreden zijn. Dit houdt in dat wij verlichting garanderen aan het eind van elk traject. Is er 0 voortgang behaald door ons toedoen, dan gaan wij door tot er verbetering behaald is.

5. Vervolg

Na een succesvolle afronding van een traject bij ons kunnen er 2 dingen ontstaan. Je bent tevreden, hebt genoeg tools ontvangen om het zelf verder te kunnen en besluit daarom om afscheid van ons te nemen. Of je bent zodanig tevreden over de voortgang, dat je het liefst verder blijft trainen en nieuwe hoogtes bereikt. In dat geval kan je via een rittenkaart door trainen als bestaande klant.

In 16 weken van zijn tenniselleboog en scoliose klachten af. 

Gratis kennismakingsgesprek

We snappen dat je nog vragen hebt of even contact met ons wilt. We staan klaar voor al jouw vragen.


In dit gesprek krijg je: 

  • De tijd om al jouw vragen te stellen. 
  • Inzicht en informatie die verklarend kan zijn voor de oorzaak van je klachten.
  • Kunnen we direct inschatten of wij je kunnen helpen.

Ben jij ons volgende succesverhaal?

Na jaren van vele fysiotherapeuten, chiropractors, podo-therapeuten, artsen in het ziekenhuis en 15 paar steunzolen, kwam ik maar niet van mijn voet klachten af. Je moet er maar mee leren leven is wat ik steeds te horen kreeg. Tot ik bij Gene van Movmed terecht kwam, vanaf het eerste moment voelde ik me serieus genomen. Na een loopband analyse zag hij wat andere niet zagen. Hij keek naar het totaal plaatje. Hij kon me niet beloven dat hij alles kon oplossen, maar verlichting zou het zeker brengen. Maar het heeft me alles gebracht waar ik op hoopte. Na jaren van tobben ben ik zo goed als klachten vrij. Het is een investering, maar een investering in je gezondheid is de beste die je kan maken. Movmed bedankt, ga zo door
Jasper Heijster|Ademenrust.nl

Na 10 jaar chronische pijn in mijn heupen, hamstrings en bekken ben ik bij Gene terecht gekomen. 


Vier verschillende fysiotherapeuten, een osteopaat, reumatoloog, internist, orthopeed en een orthopedisch chirurg hebben mij niet kunnen helpen.  Door de behandeling/coaching van Gene was ik binnen vier maanden van 90% van mijn pijn verlost! Mijn houding en spierkracht zijn binnen korte tijd enorm verbeterd en ik heb veel minder pijnklachten.


Gene ziet heel snel waar bewegingen ‘stroef’ of ‘foutief’ lopen en het lichaam zich corrigeert. Hij komt daarna met hele gerichte oefeningen die nodig zijn om spierkracht, stabiliteit op te bouwen, zodat het ‘pijnlijke gebied’ zich kan herstellen.


Kortom, ik had 10 jaar eerder naar Gene moeten gaan 😉!!

Nynke de Groot|Q-Logic Recruitment Solutions
Tientallen (letterlijk) fysio's vertelden me de afgelopen jaren dat mijn rug & nek nou eenmaal zo "stonden" en ik "fysio onderhoud" nodig had gedurende het jaar. Ondertussen had ik pijn en was ik beperkt met sporten.
Ik volgde het 3 maanden traject bij Movmed Mijn rug en nek staan weer recht én ik ben pijnvrij. Dat had ik nooit voor mogelijk gehouden.

Jan Hoetmer|GewoonDoen Coaching en Training