Loopanalyse Workshop

Ontdek de oorzaak van je blessures die niemand eerder heeft kunnen vinden. 

Meer info

Compensatiepatronen

Ontdek hoe wij je houding en beweegpatronen opsporen die je klachten verklaren en blessures in stand houden.

Spierketenen

Jouw spieren horen samen te werken in ketenen. Waar dit niet gebeurt is waar klachten eerder ontstaan.

Oefeningen

Ontdek basis release technieken en om je klachten te verminderen.

Wij kijken waar de arts en specialist niet naar kijken

Wij vinden de belemmeringen voor herstel die je niet kan zien op scans, MRI's of testjes op de behandeltafel.

Hoe eerder je erachter komt wat de echte oorzaak van je klacht is, hoe meer tijd, energie en geld dit je bespaart.

Eindeloos naar therapeut gaan en in wachtkamers zitten is voorbij.

Aan het eind van deze workshop zal je gegarandeerd nooit meer hetzelfde naar bewegen kijken en vind je eindelijk een verklaring voor je klachten.

Zij gingen je al voor

Ik kan na 9 jaar eindelijk weer pijnvrij rennen en mijn lichaam gebruiken. Movmed richt zich op het complete plaatje. Dat begint bij jouw cel. Leefstijlfactoren, het psyche en dan hun magie, bewegen in de context van mens. Ik ben geen enkel andere 'specialist' op mijn pad tegen gekomen die zo logisch zaken uitlegt, helder maakt en rationaliseert in de context van de mens. Movmed gaat veel verder dan fysiotherapie. Ik verwijs mijn al volgers en clienten door voor klachten in hun bewegen naar Movmed. Twijfel je, doe in ieder geval een loopanalyse. Dan begrijp je deze tekst waarschijnlijk beter.
Toppers!

Matthijs van Doesburg - Zelfregie Academy

Na jaren van vele fysiotherapeuten, chiropractors, podo-therapeuten, artsen in het ziekenhuis en 15 paar steunzolen, kwam ik maar niet van mijn voet klachten af.
Je moet er maar mee leren leven is wat ik steeds te horen kreeg. Tot ik bij Gene van movmed terecht kwam, vanaf het eerste moment voelde ik me serieus genomen. Na een loopband analyse zag hij wat andere niet zagen. Hij keek naar het totaal plaatje. Hij kon me niet beloven dat hij alles kon oplossen, maar verlichting zou het zeker brengen. Maar het heeft me alles gebracht waar ik op hoopte.
Na jaren van tobben ben ik zo goed als klachten vrij. Het is een investering, maar een investering in je gezondheid is de beste die je kan maken. Movmed bedankt, ga zo door 👍

Jasper Heijster - Ademcoach
Ik ben super goed geholpen en heb veel bruikbare inzichten gekregen. Binnen een paar weken volledig van mijn rug en knieklachten af. Deze trainingsmethodiek is heel anders dan reguliere fysiotherapie. Maar ik heb ervaren dat deze manier van bewegen heel efficiënt en duurzaam is. Ik ben zelf zo enthousiast dat ik heb besloten zelf de opleiding te gaan doen.

Bas Nivard - Fysiotherapeut

Doe de analyse


En ontdek de oorzaak van je blessures die niemand eerder heeft kunnen vinden. 


Dit wil ik!

Vraag en Antwoord

De workshop is dynamisch ingericht. Er is genoeg ruimte voor verdiepende vragen en discussie. 

Live voorbeelden

Je komt niet alleen maar consumeren. We nemen van elkaar loopanalyses af zodat je real time oefent en leert van de analyses van je mede deelnemers

Op deze dag kan je starten

€ 50,-

Loopanalyse Workshop - Zaterdag 04 mei 09:00u - 11:30u

Ontdek de oorzaak van je blessures die niemand eerder heeft kunnen vinden. 

Ontdek de spreker van deze workshop

Gene Smeets

Fysiotherapeut en Functional Patterns Human Biomechanics Specialist
Met veel passie en enthousiasme neemt fysiotherapeut en Functional Patterns practitioner Gene je mee in de wereld van biomechanica. Vanuit zijn praktijk helpt hij voornamelijk mensen met complexe chronische pijnen.


Door voorbeelden te gebruiken van topatleten en jager-verzamelaar culturen maakt hij robuuste gezondheid en efficiënte beweegpatronen logisch en begrijpbaar.


Volgens Gene is biomechanica het meest onderschatte onderwerp in de gezondheid. Na deze cursus zal je nooit meer hetzelfde kijken naar bewegen en bespaar jij je clienten onnodig veel scans, testen, eindeloze oefeningen en operaties.


Je kan hem volgen op instagram @movmed.nl of bekijk meerdere blogs en podcasts over zijn werkwijze op movmed.nl/blog


Tot snel!