Zorg voor soepele spieren, verbeterde slaap en meer productiviteit. → Dit alles in slechts 5 dagen.

Ontvang mijn vijfdaagse videoreeks en leid een verbeterd leven.

 • Ontvang 5 dagen lang geweldige tips die resultaat opleveren
 • Krijg gratis toegang tot mijn Movmed online leeromgeving + community
 • Zorg voor meer focus en minder afleiding
 • Leer van mijn jarenlange ervaring
 • Verbeter je ochtendroutine
 • Ervaar het comfort van soepele spieren
 • Krijg 3 keer zoveel gedaan in 1 dag
 • Ontdek verschillende slaap hacks
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naartoe sturen?
Geen zorgen. je gegevens zijn veilig.
Vraag hier nu aan!
Waar het gros van de beweegspecialisten zich beperken tot het symptoom, kijkt Gene naar de mens als geheel om de oorzaak van klachten aan te pakken.


Hij heeft veel kennis van zaken en hij staat voor wat hij uitdraagt. Een aanrader voor iedereen die serieus de regie over zijn/haar gezondheid wilt pakken.Thomas van der Vliet
Persoonlijk, direct en ongezouten (Rotterdams), met bijzonder sterke kijk op beweging, leefstijl en voeding.Len en Gene zijn prettig in omgang, checken actief meermaals of je het begrijpt en passen zich makkelijk aan aan verschillende gespreksniveaus, zonder de kwaliteit van de inhoud uit het oog te verliezen. Toppers!


Erik Gruiters
Een van de trainingsdagen die ik volgde voor de iliving cursus, was bij Gene in MovMed. Wat een eye-opener!


Op een heel heldere en duidelijke manier legt Gene uit, dat we als moderne mens bepaalde spiertraining niet meer natuurlijk meekrijgen (door hele dagen zittend te werken én statisch te trainen). En daardoor sneller blessures krijgen.


Arno en Eva de Vries

Movmed gaat ervoor zorgen dat jouw klachten worden verholpen, waardoor jij het krachtige leven kan gaan leiden waar je zo naar verlangt

Het probleem is vaak niet wat het op voorhand lijkt.Helaas heb ik in het verleden meerdere cliënten gehad die van het kastje naar de muur zijn gestuurd. Geen enkele behandeling in het verleden sorteerde tot onze kennismaking geen effect.


Het probleem bij de meeste fysio’s of huisartsen is dat ze te veel focussen op één

probleem en hierdoor het grote geheel vergeten. Het verschil met mijn manier van handelen is dat ik geneeskunde en natuurkunde gezamenlijk inzet.


Zelf vergelijk ik het altijd met het ontstaan van een baby. Een baby groeit vanuit één enkele cel.


Het is niet dat er later nog eens ledematen aan de baarmoeder worden toegevoegd. Mijn methode van behandelen werkt net zo.


Ik focus samen met jou op het volledige lichaam. Het lichaam is namelijk één grote spier met allerlei verschillende aanhechtingen, in tegenstelling tot allerlei kleine spieren.


Door de klacht(en) vanuit dit perspectief te bekijken, wordt de oorzaak vaak elders ontdekt dan op voorhand gedacht. En dit is precies waarom mijn behandelwijze zo effectief is.

‘Ik kan na 9 jaar eindelijk weer pijnvrij rennen en mijn lichaam gebruiken. Movmed richt zich op het complete plaatje. Dat begint bij jouw cel. Leefstijlfactoren, het psyche en dan hun magie, bewegen in de context van mens. Ik ben geen enkel andere 'specialist' op mijn pad tegengekomen die zo logisch zaken uitlegt, helder maakt en rationaliseert in de context van de mens. Movmed gaat veel verder dan fysiotherapie. Ik verwijs mijn al volgers en clienten door voor klachten in hun bewegen naar Movmed. Twijfel je, doe in ieder geval een loopanalyse. Dan begrijp je deze tekst waarschijnlijk beter.’
- Matthijs van Doesburg

Waarom jij behoefte hebt aan onze tips om een krachtig leven te leiden.

12 miljoen mensen in Nederland hebben in hun lichaam last van chronische problemen. Dit betekent niet dat al deze klachten ook direct zichtbaar zijn.


Helaas blijft dit aantal enkel stijgen en is de remedie nog niet gevonden. Voordat ik zelf fysiotherapie ging studeren had ik last van veel blessures. Dit waren voornamelijk lies- en rugpijnen, waardoor ik moest stoppen. Na mijn opleiding dacht ik deze klachten zelf op te kunnen lossen, maar niets is minder waar.


Tijdens mijn studie liep ik tegen veel dingen aan en was ik het vaak oneens met de huidige geneeswijzen zoals mensen vandaag de dag geholpen worden. Ik besloot direct na het afronden van mijn studie om het anders te doen en tot vandaag de dag is dit de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.


Ervaar jij nu onderstaande problemen?


 • Je hebt last van je lichaam maar weet de oorzaak niet
 • Je kan geen expert vinden die je pijn verhelpt
 • Je bent ten einde raad
 • Je slaapt slecht en bent overdag erg vermoeid
 • Je bent door de pijn niet productief op een dag
 • Je lijf compenseert maar weet niet hoe dit op te lossen

Wil jij ook een pijnvrij, energiek en productief leven?

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naartoe sturen?
Geen zorgen, je gegevens zijn veilig.
Vraag hier gratis aan!


Ik was zoekende naar geneeswijzen die wél impact hebben op de gezondheid van mensen. Vastberaden raakte ik in contact met interessante mensen, boeken en podcasts.

Ben jij dit over een aantal weken?

Mijn alternatieve manier van behandelen is veel bedrijven niet ontgaan. 

Onderstaand zie je een reeks bedrijven met wie ik succesvol heb samengewerkt als cliënt of partner.

Met grote dank aan Movmed (Gene) op een leerzame manier van mijn schouderblessure/benauwdheid af gekomen en mijn looppatroon + houding vele malen verbeterd. Gene heeft een unieke benadering, is ontzettend geduldig, erg sociaal en legt alles begrijpend uit. Het heeft mij veel meer informatie over mijn lichaam en gezondheid opgeleverd dan ik ooit had verwacht en ik ben hier ontzettend dankbaar voor. Kortom een echte aanrader!’- Robbert Westmaas

Ik ben bij Gene terechtgekomen omdat ik begonnen was met sprinten, tijdens het rennen zakte mijn lichaam wat in en had ik last van mijn hamstring.

Dit zijn we aan gaan pakken en ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Nu heb ik geen klachten meer en ben ik beter gaan sprinten. Mijn houding is echt verbeterd en daardoor ben ik ook sneller geworden! Ook de sfeer is zeker positief. Gene is professioneel en werkt met veel enthousiasme! Er wordt echt naar jou als persoon gekeken wat heel waardevol is.

Top ervaring, ik raad het je zeker aan!

- Marjolein Kettelarij

Vraag hier de vijfdaagse videoreeks aan!

Zoals je in bovenstaande reviews kunt lezen, zijn de cliënten enorm tevreden. Ze kunnen weer pijnvrij genieten van het leven en halen alles eruit wat er in zit. Dit gun ik jou ook! Misschien ben jij de volgende die wij kunnen verlossen van de pijn, zodat je jezelf weer fitter en productiever voelt.


Klinkt goed, toch? Onderneem nu actie, want een pijnvrij leven heb je zelf in de hand.

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naartoe sturen?
Geen zorgen, je gegevens zijn veilig.
Verlos jezelf van de pijn